Abairt  kartevőmentesítő BT

Tel 06-20-237-4592

Rovarirtás és rágcsálóirtás szolgáltatási ágazat

Az egerek  és rágcsálók, környezetünkben, házunk táján egyre több problémát okoznak.
Mindent összerágnak,   vizeletükkel, ürülékükkel szennyezik környezetünket  .
Igen szaporák, igénytelenek. Az egérirtás  illetve az egerek távoltartása megfelelő szakértelm birtokában hatásos!

Cégünk dolgozói rendelkeznek szakmai felkészültséggel és tapasztalattal  ami a kártevőirtáshoz nélkülözhetetlen. Azért dolgozunk, hogy Önök  kártevőktől mentes környezetben tölthetsék mindennapjaikat. Munkánk eredményeképpen  otthona tisztasága helyreáll  szorngása elmúlik. Szaktudásunk tapasztalatunk eredményességét bocsátjuk az Önök rendelkezésére .Mindent megoldunk az igényeikkhez igazodva a rovarirtás rágcsálóirtás területén. Tájékoztatjuk Önöket  a  problémák korszerű megoldásairól. Tevékenységi körükbe tartozik csótányirtás, darázsirtás, hangyairtás, poloskairtás, egérirtás, patkányirtás. Megoldjuk a háza és környékén nem kívánatos vendégek nyest, görény kóborállat távoltartását  Megtudhatja tőlünk a rovarirtás rágcsálóirtás  praktikáit


ROVARÍRTÁS  BIZTONSÁGOSAN
Félti szerettei egészségét  a rovarirtás ártalmaitól? Természetesen megértjük! Tudnia kell azonban hogy a járványt terjesztő  rovarok rágcsálók jelentik az igazi veszélyt. A rovarirtás során használt anyagokat  az Európai Unió, és az Egészségügyi Világszervezet engedélyezésével alkalmazzuk.

ROVARÍRTÁS  MELY  KEDVEZMÉNYT BIZTOSÍT ÉS NEM HAGY NYOMOT
A rovarírtás  alkalmával használt anyagolk vízben felodhatóak nyomot nem hagynak a kezelt felületen, Színtelenek és szagtalanok
Amennyiben  elhatározta hogy segítségünket igénybeveszi a rovarirtás területén és hoszútvú szerződést köt cégünkel  jelentős kedvezményeket biztosítunk Önnek.
 

Magyarország egész területén vállalunk rovar és rágcsálóirtást. Kizárólag az OTH által engedélyezett, emberi szervezetre ártalmatlan szintetikus piretroidokat használunk fel, HACCP rendszerben történő irtás esetén a hatályos jogszabályoknak megfelelően dolgozunk, munkánkra garanciát vállalunk. Kitűnő referenciákkal rendelkezünk a szakmában , tanácsadásért vagy árajánlatért keresse fel cégünket!

                             NÖVÉNY  VÉDELEM  Magas fák permetezése kártevők ellen

                           Kereskedelmi ágazat  

                           Bérraktározás termény felvásárlás  keverőüzem     Kész takarmányok értékesítése 

                                 Növény védőszer nagy kereskedelem, Használt mezőgazdasági gépek forgalmazása